Tensiunea a atins cote maxime printre membrii simpli ai PSD cei care, dacă au noroc, pot prinde un post de șofer al lui Dragnea sau băiat de țigări, ceea ce înseamnă un loc aproape garantat într-un viitor cabinet. Concurența pe postul de șofer a ajuns la 82 de candidați pe un loc, la postul de paharnic 24 pe un loc în timp ce 174 de slugi simple se bat pe postul lăsat liber de Grindeanu. 

sofer dragnea.jpg

„Oportunitățile de promovare sunt excelente în cadrul acestui post care, oricum, este mult mai bine plătit decât unul de inginer sau arhitect. Un șofer de țăran șef al Camerei Deputaților are un salariu mare, condiții mai bune decât orice alt șofer și oricând poate fi chemat în birou la Dragnea și pus premier sau ministru la ceva”, explică analiștii politici. 

Ca să atragă atenția asupra servilismului lor, sutele de candidați i-au umplut ușa biroului lui Dragnea cu flori, zeci de cartușe de țigări iar clanța a fost linsă atât de tare încât s-a șters inoxul de pe ea și se vede fonta din care este făcută. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 10.10.2017 19:02 Politic

National Cinematografic