Totul pentru gherțoi! După taximetriști, guvernul PSD cedează și în fața cocalarilor și le dă prioritate pe linia de tramvai

După ce a cedat în fața taximetriștilor, guvernul PSD pus de Dragnea la Palatul Victoria tocmai a mai făcut o concesie unei categorii de gherțoi. Sluga Sorin Grindeanu a anunțat că vor da o ordonanță de urgență prin care cocalarii vor putea circula în voie pe linia de tramvai, având prioritate totală, inclusiv în fața tramvaielor.

Mai mult, cocalarii vor putea parca în voie pe locurile destinate persoanelor cu handicap și vor putea scuipa coji de semințe în voie, fără nici o restricție și fără riscul de a primi vreo amendă sau să fie puși să curețe după ei. ”Și se subînțelege că vor putea da boxele cu manele la maxim oriunde și oricând”, a plusat sluga Sorin Grindeanu.

După ce va termina cu îmbunătățirea calitățiii vieții de cocalar, premierul subordonat infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea are sarcină să facă ceva și pentru gherțoii de grătar. ”Vor să declare lăsatul peturilor și gunoielor la grătar obicei tradițional, ca să poată să le dea bani gherțoilor care fac asta”, a anunțat, sub protecția anonimatului, o sursă din guvern.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
27 aprilie 2017 12:04
Citește mai mult despre: cocalari ghertoi guvern taximetristi

Alte articole

Vezi mai mult