Tradiții în Teleorman! Dacă pui ulei și făină sub pernă, la noapte visezi cu cine trebuie să votezi

Încă de dimineață, locuitorii județului Teleorman – vii, dar și decedați – se pregătesc pentru alegerile europarlamentare de mâine. Conform tradiției teleormănene, în această seară alegătorii trebuie să își pună ulei și făină sub pernă, ca să viseze noaptea pe cine trebuie să pună ștampila mâine.

Fin cunoscător al acestei tradiții, baronul local Liviu Dragnea a imprimat ambalajele de făină și ulei împărțite în județ cu sigla PSD și chipul lui Victor Ponta. El speră că astfel alegătorii teleormăneni vor visa corect cu cine trebuie să voteze la europarlamentare. Totuși, în caz că asta nu se întâmplă, Dragnea este pregătit să fraudeze și aceste alegeri.

”Rezultatele oficiale ale alegerilor europarlamentare din județul Teleorman sunt deja stabilite”, a anunțat, plin de satisfacție, Liviu Dragnea. ”Singura necunoscută este prezența persoanelor decedate la vot! În funcție de câți vii se prezintă la urne, voi decide mâine de câți morți e nevoie să voteze. Dar, repet, cifrele finale sunt bătute în cuie deja!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult