Tradiţii! O ceată de colindători PSD a sosit la Primărie iar Firea le-a dat 4 milioane de euro şi covrigi

A început sezonul colindelor, iar PSD-ul respectă tradiţiile strămoşeşti! O ceată de colindători, unul mai dubios decât celălalt, a sosit chiar în această dimineaţă la Primăria Generală, înaintea şedinţei de consiliu, ca să-i cânte ceva frumos Gabrielei Firea. Înduioşată de gestul colegilor de partid, primăriţa Capitalei i-a răsplătit pe urători ca pe vremea bunicii, cu 4 milioane de euro, mandarine şi covrigi.

“Mai precis, doamna Firea le-a dăruit colindătorilor diverse contracte în valoare de 18 milioane de lei, fără licitaţie, dar şi furnizarea de nuci, mandarine şi covrigi la nişte festivaluri de muzică populară ale Primăriei – în valoare de câteva sute de mii. Consiliul General n-avea cum să protesteze, că doar n-o să le iei darul unor bieţi colindători”, a clarificat Jean Nicu, secretar al Municipalităţii Unite Bucureşti-Voluntari.

După eveniment, colindătorii au pornit, călare pe nişte cetăţeni aflaţi în trecere prin zonă, spre primăriile de sector. Câţiva copii ai baronilor din partid au cules de pe jos contractele mai mici, într-o atmosferă festivă şi, totodată, nostalgică.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
15 decembrie 2016 17:12

Alte articole

Vezi mai mult