Traficul și așa greoi de pe Valea Oltului s-a blocat complet în această după-amiază! Totul din cauza coloanei oficiale cu care Klaus Iohannis se deplasează spre Sibiu, ca să strângă banii de chirie de la nenumăratele sale case. După ce vezica primei doamne a dat semne de cedare, Klaus a oprit imediat coloana, pentru ca soția lui să-și rezolve problema.

iohannis_carmen_valea_oltului.jpg Numai că, fiind vorba de cuplul prezidențial, coloana oficială a staționat mai bine de o oră, dând toată circulația peste cap. Asta pentru că, înainte ca prima doamnă și își rezolva problema, abgajații SPP au trebuit să inspecteze atent toată zona, ca nu cumva prin boscheți să se ascundă vreo nevăstuică.

Însă nici după securizarea perimetrului lucrurile n-au decurs mai ușor. Carmen voia departe în pădure, dar nu singură, ci doar cu Klaus, dar, conform protocolului, președintele nu poate fi lăsat de sepepist singur în pădure nici măcar când soția lui trebuie să facă pipi în boscheți. Într-un final, sepepistul a fost legat la ochi și Carmen a putut, în sfârșit, să-și rezolve problema.

Cât timp doamna Carmen și-a făcut nevoia în spatele boschetului, președintele Iohannis nu a stat degeaba: a profitat de moment și a decorat un cioban care trecea întâmplător prin zonă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 05.02.2016 18:05 Politic

National Cinematografic