Trafic zero dinspre munte spre Bucureşti. Oamenii nu se mai întorc, speriați că iese Firea

Fenomen rar pe DN1! Deşi, în mod normal, şoseaua ar fi plină ochi de bucureşteni care se întorc din concediu, astăzi e o linişte mormântală pe sensul spre Capitală. De teamă că victoria Gabrielei Firea e inevitabilă, majoritatea turiştilor au decis să rămână pe Valea Prahovei şi să-şi refacă vieţile acolo, printre urşi şi cabanieri.

“Iniţial aveam de gând să facem câteva trasee în Bucegi şi să ne întoarcem, dar ne-am dat seama că n-are niciun sens să mai călcăm pe acasă”, spune un turist din sectorul 4 al Capitalei. “Ne-am găsit chirie în Azuga şi acum ne căutăm de lucru. Eu ştiu să zugrăvesc, soţia e o bucătăreasă bună… Supravieţuim noi cumva, chiar şi dacă o să fie nevoie să stăm în pădure. Important e să avem adăpost şi mâncare undeva unde nu-i o şulfă pesedistă la primărie!”

Profitând de lipsa totală a traficului de pe DN1, copiii din localităţile riverane au transformat asfaltul în loc de joacă şi teren fotbal, complet impasibili la faptul că la câteva zeci de kilometri de ei se petrece o adevărată dramă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 iunie 2016 12:06
Citește mai mult despre: alegeri Firea trafic

Alte articole

Vezi mai mult