Tragedie la SRI: Agentul care îi intercepta convorbirile lui Florin Piersic a murit de epuizare

Intruziunile statului în viaţa privată a cetăţenilor au făcut prima victimă, anunţă cu regret o sursă din cadrul Serviciului Român de Informaţii. În cursul serii trecute, agentul însărcinat cu ascultarea convorbirilor cunoscutului actor Florin Piersic a sucombat din cauza epuizării.

“După peste 96 de ore de ascultat convorbiri fără întrerupere, organismul agentului Victor R. a cedat din pricina lipsei de somn”, transmite comunicatul serviciilor secrete române. “Nu putem să nu remarcăm devotamentul său faţă de misiunea care i-a fost încredinţată. Ceilalţi agenţi care l-au interceptat pe domnul Piersic au cedat după o zi, două, şi-au dat demisia şi au plecat la mănăstire.”

Potrivit aceluiaşi comunicat, ultimele cuvinte ale agentului SRI au fost: “Subiectul vorbeşte de trei zile neîntrerupt despre cum a băut o dată un şpriţ cu C. (probabil Colea Răutu) pe platourile de filmare ale ‘Haiducilor lui Şaptecai’, în ‘70. Din tonul vocii sale reiese de peste 48 de ore că urmează în orice clipă să spună ceva interesant. Sper să ia o pauză la un moment dat, am nevoie la WC.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 iulie 2013 10:07

Alte articole

Vezi mai mult