Tragic! Șoșoacă s-a clonat ca să participe simultan la mai multe scandaluri

O veste proastă pentru oamenii care credeau că pot avea un pic de liniște în țară, acum că a venit primăvara. Surse din apropierea Institutului de Clonare Ștefan și Ștefan Cantacuzino au confirmat că senatoarea Diana Șoșoacă s-a clonat de mai multe ori pentru a participa la mai multe scandaluri în fiecare zi.

„La noi a venit de trei ori pentru clone, e un client bun care plătește cu banul jos. I le-am făcut așa cum și le-a dorit, la aceleași dimensiuni și capacități vocale, deși, dacă vreți să știți, noi facem și clone mai tinere și mai aranjate un pic, să nu arate ca și cum ar fi venit de la piață. Dar, clientul nostru, stăpânul nostru”, a declarat Decebal Decebal Popescu, președintele institutului.

Singura problemă este legată de procesul de clonare, care nu poate învinge legile firii și astfel fiecare clonă este din ce în ce mai degradată în comparație cu originalul. Specialiștii estimează că dacă se mai clonează de 5-6 ori, ultima clonă din generație va fi un macac care se va cățăra în copaci și va arunca cu fecale în trecători.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

22 februarie 2021 14:19
Citește mai mult despre: clonat Diana Șoșoacă scandal Șoșoacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult