Traian Băsescu a pierdut preşedinţia României la poker

În urma unei partide de poker desfăşurate aseară la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu a rămas fără postul de preşedinte al României. În mod cu totul surprinzător pentru un şef de stat, Băsescu se afla sub influenţa alcoolului, fapt pentru care n-a stat pe gânduri în momentul în care a rămas fără un chior în buzunar: a plusat cu postul de preşedinte al României. Oponentul său, Giovanni Becali, a acceptat miza şi l-a lăsat pe Băsescu şomer.

Astfel, ceea ce nu a reuşit Opoziţia, a reuşit partenerul de poker al preşedintelui, Giovanni Becali: l-a dat jos pe Traian Băsescu. Giovanni încă nu s-a decis ce va face cu postul de preşedinte al României, însă cel mai probabil va negocia cedarea lui către vărul său, Gigi Becali. Mai ales că a refuzat deja oferta lui Mircea Geoană, din cauză că era prea mică.

Pe lângă scaunul de Cotroceni, Băsescu a cedat la poker controlul asupra serviciilor secrete, scaunul de premier al lui Emil Boc şi cel de ministru al Elenei Udrea. Cei prezenţi aseară la Cotroceni spun că Băsescu a vrut să liciteze inclusiv o noapte cu fii-sa, EBA, dar a fost refuzat de Giovanni.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
3 iunie 2011 11:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult