Traian Băsescu acuză manipulările mogulilor: ”Eu nu am nici un frate, sunt niște invenții”

Președintele Traian Băsescu a ținut o conferință de presă extraordinară la Cotroceni în care a ținut să combată o parte din acuzele ce i se aduc în ultima vreme. ”Văd că se tot vorbește de un frate al meu care ar fi făcut afaceri cu unul Bercea Mondialul: o invenție, eu nu am nici un frate”, a spus președintele.

Acesta a precizat că încă din fragedă pruncie a fost singur la părinți și nu crede că această situație se va schimba în perioada următoare. ”În fiecare an, de fapt de fiecare dată când se apropie alegerile, este scos la suprafață acest tip despre care se spune că ar fi fratele meu. Cum să fie când nici măcar chelie nu are? Când privește cu ochii în aceiași direcție. Când, doamne iartă-mă, cade sub masă după doar două sticle de whiskey?”

Băsescu a mai precizat și că o parte din fiicele sale nu-i aparțin, în special cele care fac afaceri cu terenuri și ălea care sunt proaste de bubuie. ”Copii mei sunt oameni decenți, educați, care nu trebuie să fure de la stat sau să facă învârteli pentru că am făcut eu destule cât să-i țin în școli bune”, a precizat președintele.

Scris de Ef
19 iunie 2014 11:06

Alte articole

Vezi mai mult