Traian Băsescu, declarat de doctori apt medical pentru dictatură!

Spitalul Militar a anunţat azi că, în urma examenelor clinice şi a analizelor de laborator, comisia de doctori a constatat că Traian Băsescu este apt din punct de vedere medical pentru a-şi exercita mandatul de preşedinte, ba chiar poate liniştit să ducă în spate şi o dictatură.

“Domnul Băsescu era îngrijorat că dacă se proclamă preşedinte pe viaţă s-ar putea să se îmbolnăvească şi să moară înainte să-şi ducă până la capăt mandatul”, spune şeful comisiei medicale. “I-am spus să nu îşi facă probleme, că poate liniştit să ţină o dictatură, cu condiţia să nu facă mare vărsare de sânge. Altminteri, domnia sa are forţă cât să înăbuşe o revoluţie cu mâinile goale.”

Doctorii spun totuşi că la analize au depistat şi cîteva probleme medicale, principalul risc pentru sănătatea preşedintelui fiind cel al unui atentat. “E o boală profesională comun întâlnită la cei care lucrează în acest domeniu”, spune unul dintre medicii care l-au consultat pe şeful statului, “şi nu putem ascunde faptul că domnul Băsescu prezintă un risc semnificativ de a suferi un atac armat”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 decembrie 2011 17:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult