Traian Băsescu, devastat! Vila de protocol pe care i-a aprobat-o Guvernul nu are cramă

În loc să se bucure de liniştea vieţii de pensionar, fostul preşedinte e în lacrimi! Nu fiindcă DNA-ul a înhăţat-o pe Elena Udrea, ci dintr-un motiv mult mai serios: vila de protocol pe care tocmai a primit-o de la RA-APPS nu are cramă.

“O cramă frumos amenajată ar fi fost un vis frumos. N-aveam eu aşa pretenţii”, s-a jelit Băsescu. “Dar după zece ani în slujba ţării, să nu primesc măcar o pivniţă, un beciuleţ, o scobitură în pământ unde să pot pune câteva flacoane la păstrare, pentru zile negre? Şi asta nu e totul: cea mai apropiată crâşmă e la 500 de metri. Ce sunt eu, maratonist?”

“Până şi când eram căpitan pe Biruinţa aveam mai multe facilităţi: legam sticlele de o parâmă, le scufundam în mare şi navigam spre Atlanticul de Nord, să stea la gheaţă!”, povesteşte, înşelat în aşteptări, fostul şef de stat.

Acuzat de rele tratamente aplicate unui fost demnitar, premierul Victor Ponta a negat orice implicare în selecţia locuinţelor de protocol, susţinând că în acea perioadă redacta o lucrare ştiinţifică.

Scris de Vasile
4 februarie 2015 19:02

Alte articole

Vezi mai mult