Traian Băsescu, surprins că n-a fost tratat cu sictir la conferinţa de la Seul

Momente jenante în cadrul conferinţei pe tema securităţii nucleare care se desfăşoară zilele aceastea la Seul! Pe holuri, dar şi la recepţie, preşedintele României a fost tratat cu atenţia şi respectul cuvenite unui şef de stat.

Surse apropiate administraţiei prezidenţiale au relatat că Traian Băsescu a fost salutat normal de restul şefilor de stat prezenţi la Seul şi chiar băgat în seamă când a început să vorbească despre securitate nucleară. “Nu mă aşteptam la aşa ceva, eu venisem puţin băut şi descheiat la şliţ ca la orice astfel de întâlnire la nivel înalt. Chiar vroiam ca după conferinţă să mă duc în bazarul din Seul să iau două sacoşe de blugi şi nişte ceasuri cu 7 melodii pentru acasă”, s-a confesat preşedintele unor apropiaţi.

Dealtfel aceştia au relatat că preşedintele a fost atât de supărat de rezultatul conferinţei că nici n-a mai putut să bea. “Nu l-am văzut în viaţa mea atât de treaz. Era atât de deprimat că a terminat de citit Levantul lui Cărtărescu şi chiar s-a apucat să citească o altă carte”, a declarat, sub protecţia anonimatului, un consilier prezidenţial.

Scris de Ef
27 martie 2012 13:03

Alte articole

Vezi mai mult