Veşti proaste pentru reţeaua de transport în comun din Capitală! Zeci de tramvaie din flota STB ar putea rămâne fără piese de schimb, după ce ultimul producător, şantierul arheologic de la Aswan, a fost închis de autorităţile egiptene.

tramvaie_stb-fara_piese_de_schimb.jpg
"Deşi foarte important pentru înţelegerea preistoriei în întreaga regiune a Egiptului superior, situl arheologic de la Aswan nu era foarte rentabil", explică Zahi Hawass, egiptolog. "De câteva zeci de ani, acesta nu mai extrăgea din mormintele faraonilor decât piese pentru tramvaiul Amenhotep V3A, care circulă în Bucureşti"

Descoperirea recentă, pe teritoriul Bulgariei, a unui mormânt tracic din secolul al 4-lea î.e.n. ar putea însemna o rază de speranţă pentru cel mai îndrăgit tramvai bucureştean, dacă acesta va putea fi modernizat pentru a folosi şaibe şi arcuri din epoca fierului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 14.06.2019 17:02 Politic

National Cinematografic