Transferurile de parlamentari PDL, intermediate de firma fraţilor Becali

După ce în ultimele zile mai mulţi parlamentari PDL au trecut la USL, jurnalistul Cătălin Tolontan a realizat o nouă anchetă devastatoare marca Gsp, ale cărei rezultate efectiv l-au scârbit. Tolontan a aflat cu stupoare că în spatele trecerii parlamentarilor de la PDL la partide adverse se află firma de impresariat a fraţilor Becali, care a ajuns, practic, să deţină monopolul transferurilor de parlamentari.

Majoritatea parlamentarilor impresariaţi de fraţii Becali spun însă că sunt mulţumiţi de firma acestora. “Dacă rămâneam în PDL nu mai ştia nimeni de mine. M-a sunat Giovanni, mi-a zis «hai că-ţi găsesc ceva mai bun, la un partid care luptă la intrarea în Parlament anul ăsta». Aşa am ajuns la PNL, direct vicepreşedinte, pe un salariu mult mai bun”, a povestit Sorin Frunzăverde.

Tolontan acuză însă că impresarii cer comisioane mari, profitând şi de faptul că parlamentarii nu sunt prea educaţi. “Există cazuri de politicieni care au semnat cu firma lui Becali şi-acum sunt blocaţi în contracte în partide aflate sub pragul electoral. Asta pentru că parlamentarii semnează fără să citească contractul înainte”, a explicat Tolo. „Cunosc chiar şi cazuri de preşedinţi de partid care au fost sunaţi de Giovanni că să-l bage pe un anumit parlamentar mai des în şedinţele de comisii, ca să-i crească artificial cota şi să-l vândă în străinătate, la un partid mai bun”, a acuzat jurnalistul.

Scris de Ef
20 aprilie 2012 15:04

Alte articole

Vezi mai mult