Translatorul lui EBA de la PE e fericit: ”A venit Grapini, am în continuare loc de muncă”

Omul care traducea din română în română declarațiile și discursurile fiicei președintelui din Parlamentul European a primit cu bucurie rezultatul ultimelor alegeri din România. ”Când am auzit că EBA nu mai candidează credeam că rămân fără job. În general, românii veniți aici știu măcar limba de acasă, n-aveau nevoie de mine. Acum sunt salvat”.

Angajatul PE lucrează, de fapt, cu delegație, locul său de muncă real fiind de barman în clubul Fratelli. ”M-au ochit din prima specialiștii, când venea doamna europarlamentar la mine știam din prima ce vrea, câte shot-uri, câte felii de lămâie, fără să fie nevoie să deschidă gură. Bine, și după ce vorbea, tot înțelegeam, am un talent aparte, altfel nu iei bacșiș”, a povestit tânărul. De altfel, alți translatori de PE și-au arătat invidia față de traducătorul Elenei Băsescu, el fiind singurul care, după ce termina de tradus, primea câte o bancnotă ba în cămașă, ba în pantaloni.

De cealaltă parte, Maria Grapini nu s-a arătat foarte entuziasmată că va primi translator, susținând că s-a pregătit foarte mult pentru acest post, învățând luni bune limba belgiană.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 mai 2014 04:05

Alte articole

Vezi mai mult