Trebuie să fie o greşeală! SUA ne-au trimis 4 TIR-uri de steaguri albe, în caz că vin ruşii

Cu siguranţă suntem victimele unei banale neînţelegeri! În loc de armament şi tancuri de ultimă generaţie, Statele Unite ne-au trimis în această dimineaţă 4 TIR-uri pline cu steaguri albe, transmit surse din Ministerul Apărării.

“Aşteptam astăzi ajutorul care ne fusese promis în contextul ameninţării ruseşti”, spune Decebal Popescu, şeful Unităţii Militare nr. 184 “Sergiu Cantacuzino” din Urlaţi. “Probabil a avut loc o încurcătură undeva, pentru că la poarta unităţii noastre a ajuns doar un camion cu beţe, pânză şi instrucţiuni pentru asamblarea de steaguri albe.”

Mai optimişti, soldaţii din altă unitate au încercat să monteze pânza şi beţele în formă de tanc, însă maşinăria de luptă obţinută are performanţe nesatisfăcătoare. “Nu cred că o să-i putem învinge pe ruşi cu steaguri albe, mai bine stăm cuminţi aşteptând să vină americanii să-şi repare greşeala”, a declarat un specialist în tehnică militară.

“V-am trimis toate cele necesare”, a transmis, sec, reprezentantul Ambasadei SUA, probabil neinformat privind eroarea survenită în cursul livrării.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 februarie 2016 01:21
Citește mai mult despre: ajutoare armata rusia steag alb SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult