Dezamăgire la Washington. Anunțul lui Liviu Dragnea că nu poate ajunge la evenimentul la care se lăudase că a fost invitat a produs îngrijorare la Casa Albă. Americanii spun că aveau un contract pe 4 ani cu Dragnea, pentru golit scrumiere, curățat scame de pe smoching, întins hârtia igienică la baie, dat cu rola pe umeri ca să ia mătreața, ținut umbrela dacă plouă, deschis uși, precum și multe astfel de activități diplomatice la cel mai înalt nivel.dragnea chelner davos soros.jpg

”Nu știu dacă ne vom descurca fără experiența de chelner internațional a lui Liviu Dragnea. Sunt 3500 de invitați, se fumează trabuc, trebuie golite scrumierele rapid. Liviu ne-a impresionat la vizita anterioară, suntem triști că nu poate veni și anul acesta”, explică Michael Yelps, șef de catering la Casa Albă.

În cele din urmă, s-a găsit o soluție de avarie. Casa Albă l-a rugat pe Trump să-i trimită niște baroni din PSD: ”Nu vor fi la nivelul lui, dar au experiență, sunt slugile lui Dragnea de ceva timp, sperăm să se descurce”, spun oficialii americani.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 07.02.2019 09:12 Politic

National Cinematografic