Debut cu stângul pentru preşedintele Donald Trump. Acesta a fost nevoit să dea nişte explicaţii procurorilor DNA, pentru că s-a descoperit că banii primiţi de la Dragnea ca să facă poze cu el pe la dineuri erau inscripţionaţi cu “MITĂ” şi “FLAGRANT”. Donald Trump a concediat tot dispozitivul său de securitate, pentru că au permis unui infractor să se apropie de el.dragnea_trump_mita.jpg

“Am dat mâna cu mafiotul ăla şi voi aţi stat cu mâinile în sân? Dacă mă împuşca? You fucking assholes!”, le-a spus Donald Trump gărzilor de corp. Trump spune că în sfârşit înţelege de ce Dragnea a insistat să plătească cash, şi nu prin cont, cum au făcut toţi ceilalţi participanţi la dineu.

După ce a fost percheziţionat de procurorii trimişi de Codruţa, Donald Trump a decis să-l expulzeze pe Dragnea, deşi acesta dăduse bani pentru încă vreo 2-3 dineuri.

Codruţa l-a sfătuit pe Trump să se mai uite o dată la banii aduşi de Trump cu valiza, pentru că cei pe care nu scrie "MITĂ" sunt probabil falşi: "La ce să te aştepţi de la un infractor condamnat definitiv? Asta e, domnul Trump nu se aştepta la asta. Mai învăţăm", a spus Codruţa.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 20.01.2017 15:06 Politic

National Cinematografic