Trump în vizorul DNA. Pe banii primiţi de la Dragnea pentru poze a scris Codruţa “Mită”

Debut cu stângul pentru preşedintele Donald Trump. Acesta a fost nevoit să dea nişte explicaţii procurorilor DNA, pentru că s-a descoperit că banii primiţi de la Dragnea ca să facă poze cu el pe la dineuri erau inscripţionaţi cu “MITĂ” şi “FLAGRANT”. Donald Trump a concediat tot dispozitivul său de securitate, pentru că au permis unui infractor să se apropie de el.

“Am dat mâna cu mafiotul ăla şi voi aţi stat cu mâinile în sân? Dacă mă împuşca? You fucking assholes!”, le-a spus Donald Trump gărzilor de corp. Trump spune că în sfârşit înţelege de ce Dragnea a insistat să plătească cash, şi nu prin cont, cum au făcut toţi ceilalţi participanţi la dineu.

După ce a fost percheziţionat de procurorii trimişi de Codruţa, Donald Trump a decis să-l expulzeze pe Dragnea, deşi acesta dăduse bani pentru încă vreo 2-3 dineuri.

Codruţa l-a sfătuit pe Trump să se mai uite o dată la banii aduşi de Trump cu valiza, pentru că cei pe care nu scrie „MITĂ” sunt probabil falşi: „La ce să te aştepţi de la un infractor condamnat definitiv? Asta e, domnul Trump nu se aştepta la asta. Mai învăţăm”, a spus Codruţa.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 ianuarie 2017 13:06
Citește mai mult despre: Dragnea mita poze trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult