Trump recidivează! După ce a recunoscut Ierusalimul capitală a Israelului, a admis şi că Buzăul e în Moldova

Preşedintele Americii chiar ţine să îşi pună în cap toată planeta! După ce a recunoscut că Ierusalimul e capitala Israelului, stârnind furia ţărilor musulmane şi a aşa-zisului popor palestinian, Donald Trump a stârnit şi furia aşa-zisului popor buzoian, după ce într-un discurs a numit oraşul Buzău „parte a Moldovei”.

„Chiar dacă nepoţii lui Ştefan cel Mare s-au împrăştiat în cele patru zări, dar mai ales la Bucureşti, Buzăul va rămâne întotdeauna unul din oraşele-simbol ale Moldovei. Acolo se păstrează chiar şi un zid din vechea cramă a lui Petru Rareş, legendarul domn al Moldovei. Transmitem prietenilor noştri moldoveni din Buzău un călduros ‘Sârma, uăi’!”, ar fi declarat Trump, stârnind printre buzoieni o isterie ale cărei vibraţii au zguduit ferestre până dincolo de Focşani.

În încheiere, Trump a spus că şi alţi şefi de stat sunt gata să recunoască apartenenţa Buzăului la Moldova, anunţ care i-a făcut pe buzoieni să-şi îmbrace gecile de bătaie şi să pornească în marş spre o şaormărie care are şi hamburgeri, cel mai american loc din oraş, înarmaţi cu sticle incendiare din care mai trag câte o duşcă.

Replica Primăriei Buzău a fost promptă, secretarul Zimbru Amoldoviţei decretând ruperea legăturilor SUA şi o fatwa pe capul lui Donald Trump.

Scris de Vasile
7 decembrie 2017 14:12
Citește mai mult despre: Buzau ierusalim Israel Moldova trump

Alte articole

Vezi mai mult