Donald Trump pare decis să revoluționeze stilul de viață al oamenilor. După ce le-a recomandat oamenilor să se dea cu dezinfectant pe plămâni ca să scape de coronavirus, președintele american a venit cu o recomandare și pentru cei care au probleme cu vederea.

trumpvictorios2016.jpg ”Dacă nu vedeți suficient de bine, să știți că nu aveți nevoie de ochelari sau lentile. Trebuie doar să vă spălați pe ochi cu soluție pentru geamuri și veți vedea excelent. Eu așa fac”, a spus Donald Trump. ”Atenție, însă, să nu ajungă soluția și pe nas! Acolo desfundați cu Domestos, nu cu soluție pentru geamuri.”

Donald Trump mai are și alte secrete, dar deocamdată preferă să le țină pentru el. ”În fiecare dmineață ia o lingură de petrol, ca să aibă energie toată ziua”, a povestit un apropiat al președintelui american. ”Și are un sac cu ciment în dormitor, dar n-aș putea ghici la ce-l folosește.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 29.04.2020 10:49 Politic

National Cinematografic