Trump sfidează din nou! A numit director la FBI fără să se consulte cu Mîndruță, sau măcar cu Guran

Dictatorul american Donald Trump l-a nominalizat pe Christopher A. Wray în funcția de director FBI, rămasă vacantă după demiterea lui James Comey, relatează presa internațională, aceasta atrăgând atenția asupra unei noi gafe făcute de liderul american.

„Se observă, din nou, stilul dictatorial de a conduce al lui Donald Trump. În numirea noului șef FBI nu s-a consultat cu nimeni, nici măcar cu oameni care știu ce zic, au experiență politică și administrativă, precum Lucian Mîndruță sau Moise Guran”, comentează editorialistul Washington Post. „Suntem considerați, încă o dată, o țară de lumea a treia, cu toată participarea noastră la NATO cu tot”, a declarat, revoltat, ambasadorul nostru în SUA.

Decizia lui Donald Trump nu vine, totuși, ca o surpriză, în ultimii doi ani acesta a ignorat repetat semnalele transmise de oameni ca Mîndruță sau Guran pe Facebook. „Putem spune că America se află într-o astfel de situație delicată mai ales datorită acestei lipse de aplecare spre consilierea gratuită oferită de experții români. Acest tigru economic și politic european nu este de neglijat”, a confirmat un expert american.

Scris de Ef
8 iunie 2017 11:06
Citește mai mult despre: guran Mindruta trump

Alte articole

Vezi mai mult