Alexis Tsipras s-a arătat surprins de articolele din presa internațională în care s-a spus că a demisionat din funcția de premier din motive politice. ”Nu, nu am demisionat pentru ca poporul să decidă la alegerile anticipate ce vor urma dacă acordul la care am ajuns cu creditorii ne poate scoate din criză, așa cum eronat s-a scris în presă”, a precizat azi Alexis Tsipras.

tsipras_triumfator.jpg Fostul premier grec spune că motivul demisiei este cât se poate de simplu și că este de-a dreptul surprins că nimeni nu l-a intuit. ”Minim 6 luni trebuie să stai într-o funcție publică ca să primești ajutor de șomaj”, a precizat Tsipras. ”Chiar nu înțeleg de ce nimeni nu a realizat asta. Sunt grec, ce naiba, nu era evident că ăsta e motivul demisiei?”

Tsipras spune că în următoarea perioadă vrea să se bucure de avantajele vieții de simplu cetățean grec. ”Vreau să mă trezesc după ora 11, vreau să uit că există taxe sau impozite de plătit sau că țara mea are datorii imense le nemți. Singurele mele griji trebuie să fie sosirea la timp a ajutorului de șomaj și să nu mi se termine niciodată tzatziki-ul. Asta înseamnă să fii grec adevărat”, a spus Tsipras.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 21.08.2015 17:16 Politic

National Cinematografic