Tudorel: Pentru cine nu vrea la închisoare nici în weekend, lansăm un joc gen Sims în care poţi face puşcărie online

Încă o veste excelentă pentru românii condamnaţi! Într-o conferinţă de presă recentă, ministrul Justiţiei a anunţat că specialiştii Guvernului lucrează la o soluţie pentru corupţii care refuză chiar şi “puşcăria de weekend”.

Pe scurt, în următoarea perioadă va fi testat un joc gen The Sims, în care persoanele condamnate îşi vor putea ispăşi pedeapsa online, în ritmul lor şi fără să fie private de libertate.

“E un MMORPG cu elemente de simulare, care reproduce fidel atmosfera vibrantă dintr-un penitenciar de stat. Poţi să-ţi personalizezi avatarul şi celula, să rezolvi diferite quest-uri şi interacţionezi prin sistemul de chat cu ceilalţi deţinuţi virtuali, totul într-o grafică 3D vie şi imersivă”, a declarat Gabi Nicu, angajat al Companiei Naţionale de Jocuri Video. “Toată distracţia dintr-o puşcărie reală, dar poţi să salvezi oricând, să pui pauză sau să îţi programezi mini-deţinutul să joace singur în timp ce tu faci altceva!”

“Dacă nu v-au convins colegii, iată încă un punct forte al puşcăriei online: banii virtuali pe care îi obţii craft-uind plăcuţe de înmatriculare sau participând la raiduri cu colegii de celulă vor putea fi schimbaţi în bani reali, care vor fi viraţi imediat în contul de Paypal sau în cel din Brazilia”, a completat Tudorel Toader.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 aprilie 2018 14:04
Citește mai mult despre: coruptie jocuri puscarie Tudorel Toader

Alte articole

Vezi mai mult