Întors de urgenţă din Japonia, ministrul Justiţiei a dărâmat într-o singură conferinţă de presă universul a mii de oameni! Vizibil şocat şi el de adevărurile cutremurătoare pe care urma să le enunţe, Toader abia şi-a ţinut în frâu emoţiile, iar dezvăluirea a fost pe măsură.

tudorel_toader_socat.jpg
"Dacă urmăriţi această informare şi suferiţi cu inima, vă sfătuiesc să opriţi televizoarele", a anunţat Toader, vizibil preocupat de sănătatea publicului. "Ce urmează să vă zic o să vă provoace greaţă, o să vă cutremure până în adâncul sufletului. Mie unul mi-a venit rău, fizic!"

"Ştiaţi că în Japonia se mănâncă peşte crud? Când am aflat, mi-a venit să vomit! Am fugit la aeroport, m-am urcat în primul zbor, trebuia să vă avertizez şi pe voi, oameni buni! PEŞTE CRUD!", a declarat ministrul Justiţiei, stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

La scurt timp după lovitura de teatru care a schimbat totul, Toader s-a retras în apartamentul său, unde se va reface timp de aproximativ o săptămână, au transmis surse din anturajul ministrului.

Scris de Vasile | Thursday, 15.02.2018 17:49 Politic

National Cinematografic