Întors de urgenţă din Japonia, ministrul Justiţiei a dărâmat într-o singură conferinţă de presă universul a mii de oameni! Vizibil şocat şi el de adevărurile cutremurătoare pe care urma să le enunţe, Toader abia şi-a ţinut în frâu emoţiile, iar dezvăluirea a fost pe măsură.

tudorel_toader_socat.jpg
"Dacă urmăriţi această informare şi suferiţi cu inima, vă sfătuiesc să opriţi televizoarele", a anunţat Toader, vizibil preocupat de sănătatea publicului. "Ce urmează să vă zic o să vă provoace greaţă, o să vă cutremure până în adâncul sufletului. Mie unul mi-a venit rău, fizic!"

"Ştiaţi că în Japonia se mănâncă peşte crud? Când am aflat, mi-a venit să vomit! Am fugit la aeroport, m-am urcat în primul zbor, trebuia să vă avertizez şi pe voi, oameni buni! PEŞTE CRUD!", a declarat ministrul Justiţiei, stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

La scurt timp după lovitura de teatru care a schimbat totul, Toader s-a retras în apartamentul său, unde se va reface timp de aproximativ o săptămână, au transmis surse din anturajul ministrului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 15.02.2018 17:49 Politic

National Cinematografic