România a trecut milimetric pe lângă o criză profundă de sistem doar prin abilitățile de neegalat ale premierului Mihai Tudose, un politician în care puțini și-au pus încrederea la începutul mandatului. În timpul ședinței de astăzi de la Guvern premierul a desfăcut petul de bere de bun venit și a găsit sub capac înscrisul „Câștigător”, ceea ce îl face beneficiarul marelui premiu de un miliard de lei vechi. 

tudose premiu capac bere.jpg

„Sunt puține momente atât de importante în istoria fiscală a țării. Avem momentul încheierii afacerii Strousberg, din timpul domniei regelui Carol I, momentul când Nicolaie Ceaușescu a plătit integral datoria externă a României și cel de astăzi, în care Mihai Tudose a găsit bani pentru salarizarea din sistemul bugetar practic din nimic”, a comentat analistul financiar Ilie Șerbănescu.

Premierul a fost întâmpinat imediat de jurnaliști la ieșirea din sala de ședințe a Guvernului și a răspuns întrebărilor acestora. „Vom discuta cu firma producătoare de bere și, după ce vom încasa banii, vom plăti salariile restante din sectorul bugetar. Cu restul? Ei bine, restul să mai aștepte”, a declarat cel supranumit Churchill al PSD. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 08.11.2017 17:56 Politic

National Cinematografic