Tudose a plecat din PSD fără să plătească! A lăsat în urmă o nota astronomică de băutură

Prin plecarea sa, Mihai Tudose a dat PSD-ului o lovitură mult mai dură decât își imaginează lumea. Aparent, fostul premier s-a ridicat de la masă și a părăsit partidul lui Dragnea fără să lase banii pentru consumație, ceea ce înseamnă o pagubă greu de acoperit chiar și pentru hoții din PSD. Vorbim de ordinul milioaneleor de euro, pentru că Tudose a deschis nota încă din anii ‘90, când a intrat în partid.

Fostul premier n-a plătit pentru băutura consumată de mai bine de 20 de ani, pentru că de fiecare dată a cerut ca totul ”să fie trecut pe nota PSD, că plătește partidul.” Cu gaura lăsată de Tudose, situația financiară a partidului este atât de gravă încât Darius Vâlcov a fost surprins în cimitir, săpând după bani, deși pământul încă este destul de înghețat.

Și cu toate că în fața partidului a fost postat Codrin Ștefănescu, într-o tentativă disperată de a speria creditorii, aceștia continuă să vină și să ceară banii pentru ce-a consumat Tudose în calitate de membru PSD. ”S-au adunat mii de caiete cu datoriile lui Tudose și acestea continuă să vină, ca într-un vis urât”, se plâng pesediștii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
30 ianuarie 2019 11:42
Citește mai mult despre: bautura PSD Tudose

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult