Prin plecarea sa, Mihai Tudose a dat PSD-ului o lovitură mult mai dură decât își imaginează lumea. Aparent, fostul premier s-a ridicat de la masă și a părăsit partidul lui Dragnea fără să lase banii pentru consumație, ceea ce înseamnă o pagubă greu de acoperit chiar și pentru hoții din PSD. Vorbim de ordinul milioaneleor de euro, pentru că Tudose a deschis nota încă din anii ‘90, când a intrat în partid.

tudose_iesire_birt.jpg Fostul premier n-a plătit pentru băutura consumată de mai bine de 20 de ani, pentru că de fiecare dată a cerut ca totul ”să fie trecut pe nota PSD, că plătește partidul.” Cu gaura lăsată de Tudose, situația financiară a partidului este atât de gravă încât Darius Vâlcov a fost surprins în cimitir, săpând după bani, deși pământul încă este destul de înghețat.

Și cu toate că în fața partidului a fost postat Codrin Ștefănescu, într-o tentativă disperată de a speria creditorii, aceștia continuă să vină și să ceară banii pentru ce-a consumat Tudose în calitate de membru PSD. ”S-au adunat mii de caiete cu datoriile lui Tudose și acestea continuă să vină, ca într-un vis urât”, se plâng pesediștii.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 30.01.2019 10:42 Politic

National Cinematografic