Prin plecarea sa, Mihai Tudose a dat PSD-ului o lovitură mult mai dură decât își imaginează lumea. Aparent, fostul premier s-a ridicat de la masă și a părăsit partidul lui Dragnea fără să lase banii pentru consumație, ceea ce înseamnă o pagubă greu de acoperit chiar și pentru hoții din PSD. Vorbim de ordinul milioaneleor de euro, pentru că Tudose a deschis nota încă din anii ‘90, când a intrat în partid.

tudose_iesire_birt.jpg Fostul premier n-a plătit pentru băutura consumată de mai bine de 20 de ani, pentru că de fiecare dată a cerut ca totul ”să fie trecut pe nota PSD, că plătește partidul.” Cu gaura lăsată de Tudose, situația financiară a partidului este atât de gravă încât Darius Vâlcov a fost surprins în cimitir, săpând după bani, deși pământul încă este destul de înghețat.

Și cu toate că în fața partidului a fost postat Codrin Ștefănescu, într-o tentativă disperată de a speria creditorii, aceștia continuă să vină și să ceară banii pentru ce-a consumat Tudose în calitate de membru PSD. ”S-au adunat mii de caiete cu datoriile lui Tudose și acestea continuă să vină, ca într-un vis urât”, se plâng pesediștii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 30.01.2019 13:42 Politic

National Cinematografic