Sub soarele puternic și cald al dimineții, tirbușoanele și desfăcătoarele de bere ale batalionului 4 de chelneri Brăila Vest strălucesc puternic iar membrii acestuia dau onorul celui mai puternic fiu al localității, Mihai Tudose, revenit acasă după ce a condus România vreme de câteva luni. Fanfara birtului „Marele Bronx” i-a cântat imnul ăla cu „Beau de seacă Dunărea”. 

mihai_tudose_palatul_vitoria_conferinta.jpg

Patronii de cârciumi s-au îmbrăcat în costumele de paradă pe care nu le mai scoseseră din dulapuri de la vizita regelui Ferdinand, din 1922 și au schimbat fețele de mese pe partea celalată, lucru care nu se face, de obicei, decât o dată pe an. Fostul premier a fost preluat la intrarea în localitate de cei mai puternici flăcăi din localitate care, cu greu, au reușit să-l urce în carul alegoric pentru că striga „lasă-mă-mă, mă, n-am nimic, ce-ai. Nu sunt beat, jur”. 

Fostul premier a fost trecut pe sub arcul de triumf făcut din navete de bere special pentru această revenire istorică. Premierul a cerut să fie dus de urgență la terasa la Nemo, că i se face rău de la balans, și-a cerut o țuică să se întremeze, că-i tremurau mâinile de emoție. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 18.01.2018 15:33 Politic

National Cinematografic