Tudy își explică demisia: ”M-au pus în birou cu celălalt viceprimar şi n-aveam pic de intimitate”

După 4 zile de chin, Tudor Ionescu a anunțat că demisionează din funcția de viceprimar al Capitalei. ”Au fost cele mai grele 4 zile din viața mea, efectiv nu mai puteam continua”, spune cel poreclit Tudy. ”Nemernicii m-au pus în birou cu celălalt viceprimar, de n-aveam pic de intimitate. Absolut oribil!”

”Simțeam că mă urc pe pereți, după 4 zile în care n-am putut face nimic”, a continuat fostul viceprimar al lui Gabi Firea. ”Mai aveam și birou cu pereți de sticlă, nici măcar când pleca celălalt viceprimar nu aveam condiții mai bune. Iar la baie au pus senzori care țiuiau la mișcări mai bruște ale mâinii. Drept vă spun, m-am simțit de parcă eram legat la mâini.”

Tudy spune că de la început nu s-a simțit dorit în cadrul primăriei București. ”În prima zi mi-am găsit Playboy-ul cu Oana Zăvoranu la coșul de gunoi, după ce fusese făcut franjuri la tocătorul de hârtie. Au chemat și un preot să sfințească biroul și a cântat ceva cu malahia, sau așa ceva, că habar n-am ce-i aia. Dar părea ceva împotriva mea, că am văzut cum se uita preotul la mine”, a rememorat Tudy.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 iulie 2016 19:47
Citește mai mult despre: demisie tudy viceprimar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult