Turcan acuză: Pontonul s-a scufundat pentru că au furat dopul cei la USR

Raluca Turcan a transmis un comunicat furibund după scufundarea pontonului plutitor inaugurat recent. Ministrul Muncii îi acuză pe cei de la USR că ar fi furat dopul pontonului, permițând infiltrarea apei. Turcan a cerut ministrului de interne să-i prindă imediat pe sabotorii de la USR care i-au scufundat pontonul și să-i aresteze pentru piraterie fluvială.

Pontonul, destinat liberalilor cu dizabilități, s-a scufundat în localitatea Mahmudia. Surse din zonă spun însă că în zonă ar fi fost văzut un pește monstru, cu coadă de somn și cap de Șoșoacă, deci nu e exclus să fi fost totuși mâna celor de la AUR. În prezent zeci de primării din România au trimis oameni la alte obiective inagurate de Turcan, de teama unui colaps iminent.

Raluca Turcan e furioasă că în România umblă liberi atâția membri USR, care pot submina toate eforturile Guvernului și recomandă arestarea lor în masă. Liberalii exclud orice cauzalitate între scufundarea pontonului și faptul că aseară a avut loc un chef cu manele la bord, pentru că era ziua prefectului liberal de Tulcea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
15 octombrie 2021 13:49
Citește mai mult despre: Mahmudia ponton turcan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult