Turcan: Dunărea a funcţionat ilegal mii de ani pentru că n-a fost inaugurată oficial

Liderul liberal Raluca Turcan a explicat de ce a fost nevoie de încă 6 alți membri de partid pentru a tăia o panglică lângă Dunăre la Tulcea precizând care a fost importanța acestui eveniment, pe care presa l-a trecut cu vederea, din ignoranță. „Mii de ani Dunărea a curs pe aici ilegal, fără să fie inaugurată. Din punct de vedere legal nu o puteam intabula ca atare”.

Conform ministrului, pentru Dunăre nu exista studiu de oportunitate, de prefezabilitate și de fezabilitate, construcția ei fiind făcută fără respectarea legislației în vigoare. Ani de zile oamenii care au stat în preajma Dunării nu au putut să o tragă la răspundere pentru faptele făcute întrucât nu avea un statut legal.

Dealfel, în lipsa unei inaugurări oficiale a Dunării aceasta nu există în acte și nu se putea investi în ea. Acum, după ceremonia oficială, primarii PNL care au acces la Dunăre vor putea spăla banii furați din PND-ul premierului Cîțu în această apă oficială și nu vor mai fi trași la răspundere pentru faptele lor.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 septembrie 2021 16:11
Citește mai mult despre: dunare inaugurare raluca turcan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult