Turcia declară război României, pentru că Erdoğan e scârbit să tot fie comparat cu Dragnea

Amenințarea semilunei se întoarce! Pentru că s-a săturat să tot fie comparat cu țăranul de Dragnea, dictatorul Turciei Recep Tayyip Erdoğan a declarat război României. Liderul turc are toate motivele să se simtă jignit. Spre deosebire de Erdoğan, care a fost totuşi votat de nişte milioane de cetăţeni, Dragnea a fost votat doar de hoţii lui din partid. Experiența lui cu scrutinul democratic s-a soldat cu o condamnare penală pentru fraudă electorală.

”Asemănarea se opreşte doar la mustaţă. Eu am o căsnicie stabilă, nu mă plimb pe la mare cu puştoaice, cu BMW-ul fără ITP. Ok, și eu am un băiat care e băgat în niște contracte cu statul, dar măcar mustața mea e elegantă, nu ca a lui Dragnea, care ieri prășea roșiile prin Teleorman și acum se crede șef de stat”, a declarat Erdoğan, vizibil deranjat.

În ce privește războiul cu Turcia, vestea bună e că va fi scurt. ”Cucerirea micului principat dunărean e doar o chestiune de ore, pentru că Turcia are mii de agenți infiltrați în toate șaormăriile strategice”, declară ministrul de război turc Ramadan Pașa Ragatoğlu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
26 iunie 2018 10:06

Alte articole

Vezi mai mult