Model de islam luminat! Decretarea stării de urgenţă în Turcia face din această ţară primul stat islamic unde diferenţele între bărbaţi şi femei au fost abolite complet. Nemaiavând niciun fel de drepturi, acum există egalitate deplină între sexe.turcia_drepturi_egale.jpg

Deputatul român Remus Cernea jubilează: "Sunt impresionat. În Turcia oamenii au aceleaşi drepturi ca delfinii! Nu mă aşteptam la o mişcare atât de progresistă de la Erdoğan. E clar că Turcia se îndreaptă într-o direcţie bună, nu ca România", a spus deputatul.

"Drepturile omului erau o povară. Eu cred că am făcut bine că le-am suspendat. Acum turcii au doar obligaţii. E foarte uşor de reţinut că trebuie să lauzi preşedintele, pentru că dacă n-o faci eşti arestat sau bătut pe stradă. Libertatea de expresie era oricum un moft. De ce să existe televiziune sau ziare, când oamenii trebuie doar să meargă la moschee şi să citească din Coran?", spune preşedintele Erdoğan.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 22.07.2016 19:14 Politic

National Cinematografic