Turcia, superofertă pentru România: la 18 drone Bayraktar primim un kebab gratis!

România vrea să cumpere din Turcia drone Bayraktar, devenite legendare pentru pierderile aduse rușilor în războiul din Ucraina. Potrivit G4Media, este vorba de 18 aparate, iar prețul estimat este de 300 de milioane de dolari.

Potrivit siteurilor specializate în tehnică de luptă, prețul dronelor Bayraktar TB2 diferă în funcție de dotări, pleacă de la un milion de dolari în sus și pot ajunge la 5 milioane de dolari. Genul acesta de informații ne dau de bănuit că la mijloc e vorba și de un tun, armă de elită a Armatei Române cu ajutorul căreia armata noastră este atât de dotată acum la standarde NATO încât ar putea lua bătaie de la cele mai penibile armate din zonă, de exemplu de la cea a Ungariei.

Misterul din spatele achiziției a fost lămurit când premierul Marian Ciucă a venit azi la ședința de guvern mai mânjit de unsoare pe față decât e de obicei. Îm documentația de ofertă venită din partea Turciei era specificat clar că, la 18 drone primim și un kebab gratis. Acesta a fost acceptat într-un cadru oficial de premierul Ciucă și mâncat pe loc, spre gloria eternă a Armatei Române și a conducătorilor acesteia!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

1 septembrie 2022 19:00
Citește mai mult despre: drone kebab Turcia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult