Turcii despre ţeapa Otokar: „Credeaţi că am uitat de Călugăreni şi Podul Înalt?”

Atașatului Ministerului de Externe turc pe relația cu ghiaurii a confirmat în această dimineață că autobuzele Otokar trimise în România sunt ca represalii pentru înfrângerile suferite de armata otomană la Călugăreni și Podul Înalt. O parte din vină o poartă și autoritățile române care s-au lăudat în mod repetat cu victoriile obținute și sună din 10 în 10 minute în Turcia să ceară sabia lui Ștefan cel Mare.

„Compania Otokar a fost fondată de un stră-stră-stră-nepot de-al lui Sinan Pașa, un conducător eminent al armatei căruia voi i-ați spart dinții, ca să semene cu voi, săracilor. De-aia când mergeți cu autobuzul tablele-i zuruie crunte, se-aude doar tunet și-năuntru e ger”, a declarat Osman Abudulah Mehmet Ulker Kebab, secretar de stat în ministeul de externe turc. 

Se pare că lucrurile nu se vor opri aici. Conform contractului semnat de Gabriela Firea, primăria București va mai primi câteva sute de autobuze care vor fi la fel de bune ca astea, ca represalii pentru Plevna. „În general, dacă vă uitați un pic, turcii fac lucruri decente spre bune. Doar când e să servească popoare de-astea neserioase ca românii se comportă în felul acesta”, a explicat reputatul istoric Adrian Cioroianu. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 ianuarie 2019 08:09
Citește mai mult despre: Firea otokar turci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult