Autoritățile române s-au pus din nou într-o situație delicată după ce au confiscat pașaportul unui cetățean italian pe aeroportul de la Otopeni. Poliția a considerat că numele Livio Sugio nu respectă Convenția de la Viena privind înmatricularea oamenilor, și a decis pe cale de consecință. Din păcate, aceasta ne pune într-o poziție diplomatică dificilă cu Italia, pentru că pașaportul e emis de ei și doar ei pot să-l suspende, doar în cazuri speciale de spionaj sau înaltă trădare fiind acceptat ca pașaportul să fie suspendat și de alte entități.

livio-sugio-aeroport.jpg

Cetățeanul, care provine din provincia Cazzo di Apulia, lângă Firenze, spune că e prima oară când i se întâmpla așa ceva și că i se pare extrem de bizar în condițiile în care frații lui Luigi și Mario nu au fost supuși aceluiași tratament. Acesta a precizat că va trebui să-și facă un pașaport temporar, pe numele mamei sale, urmând astfel să poarte o perioadă numele Livio Allabucci.

Incidentul are repercusiuni și pe plan internațional, imaginea României fiind grav afectată lucru dăunător pentru relațiile bilaterale între țări dar și pentru turism. De exemplu, turistul spaniol Jose Muje Pesedeña a anunțat că-și amână concediul planificat pentru România și va căuta în acest an alte destinații de vacanță europene.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 31.07.2018 10:33 Politic

National Cinematografic