Stelian Tănase, directorul TVR, l-a chemat pe Moise Guran la o discuţie, pentru a rezolva situaţia scoaterii din grilă a emisiunii Biziday. Directorul TVR i-a permis lui Moise Guran să păstreze jobul la TVR, însă a pus 3 condiţii: Moise trebuie să pupe inelul directorului, trebuie să schimbe titlul emisiunii în Bizi-Votaţi-Ponta-Day şi trebuie să schimbe uşor formatul, emisiunea devenind un forum de dezbatere publică a reuşitelor premierului Victor Ponta.moise_guran.jpg

Stelian Tănase spune că în formatul actual telespectatorii TVR nu sunt interesaţi de emisiune, pentru că nu prezintă nici calităţile premierului, nici doctoratele sale, nici reuşitele sale diplomatice, în schimb prezentând minciuni despre aşa-zisul dezastru din educaţie şi economie.

Moise Guran spune că se va gândi serios la propunerea lui Stelian Tănase: “Voi facem mai multe declaraţii Duminică dimineaţă, pentru că este Sabatul şi nici la telefon n-am voie să răspund, dacă numărul nu e în agendă”, a spus Moise Guran.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 19.09.2014 15:36 Politic

National Cinematografic