UDMR a intrat în Guvern! Zeci de gherete cu kürtőş nou apărute încurcă traficul în Piaţa Victoriei

Semne clare că UDMR a acceptat să intre la guvernare! Bucureştenii care traversează zilnic sectorul 1 au putut observa cum zeci de chioşcuri şi tonete de kürtőş şi-au făcut apariţia în zona palatului Victoria, probabil cu scopul de a-i aproviziona pe noii locatari.

Numărul covârşitor de gherete de kürtőş nou apărute le dă bătăi de cap şoferilor, care fac eforturi mari să le ocolească. “Rulotele cu colaci secuieşti staţionate neregulamentar au provocat deja accidente. Avem câţiva răniţi şi zeci de indigestii grave. Mirosul de scorţişoară se simte din piaţa Romană”, spune un agent rutier. “Am încercat să discutăm cu vânzătorii, să-i rugăm să mute kürtőşul de pe carosabil, dar singurul răspuns pe care l-am primit a fost un ‘Nu avem pâine la român’ plin de dispreţ.”

Învinovăţiţi pentru perturbarea traficului din piaţa Victoriei, reprezentanţii UDMR declară că situaţia e temporară. “Ăla e kürtőşul meu”, explică secretarul Pöcs Attila, arătând spre una dintre tonete. “Doar l-am parcat în faţa Guvernului până când se lămureşte ce ministere primim. Pe urmă îl bag în birou, n-are să vă mai deranjeze. Uitaţi, am pus şi avariile.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
3 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult