Udrea: „Suspendarea preşedintelui putea fi evitată dacă România lua din timp măsuri anti-democraţie”

Fostul ministru al turismului crede că România a rămas fără preşedinte pentru că nu am implementat un pachet de măsuri anti-democratice, precum cele propuse de Băsescu în urmă cu patru ani.

„Asta este soarta unei ţări care nu a avut curajul să lupte cu flagelul democraţiei!”, a declarat Elena Udrea într-o conferinţă de presă. „Nu ne-am învăţat minte în 2007, când preşedintele a fost suspendat prima dată, tot prin vot democratic! Însă atunci am scăpat uşor, fiindcă preşedintele s-a întors imediat la Cotroceni, iar noi ne-am culcat pe o ureche. Acum e deja prea târziu, ţara e practic paralizată de democraţie şi riscăm să distrugem tot ce am demolat în aceşti ani.”

În opinia Elenei Udrea, pachetul de măsuri anti-democratice care ar fi putut salva România de la suspendarea preşedintelului au fost aplicate cu succes în ţări precum Cuba, Venezuela sau Coreea de Nord. „Degeaba ne uităm acum cu invidie la aceste ţări, atât de stabile din punct de vedere politic. Nu vom ajunge niciodată la nivelul lor dacă nu implementăm aceste măsuri anti-democratice, chiar dacă sunt total nepopulare”, a subliniat nu Elena Udrea, ci o admiratoare de-a dumneaei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 iulie 2012 10:07

Alte articole

Vezi mai mult