Comisia Europeană a transmis încă un avertisment dur României la nici două săptămâni de la încheierea alegerilor pentru președinte. Oficialii de la Bruxelles sunt nemulțumiți că românii sărbătoresc în continuare victoria neamțului și o freacă pe Facebook, în loc să se întoarcă la muncă. 

juncker-comisia-europeana.jpg

„Bucurie, bucurie, dar producția a scăzut cu 50% iar țara dumneavoastră a intrat într-o nouă formă de recesiune, așa numita recesiune greacă”, a declarat Fritz Juncker, președintele Comisiei Europene. Acesta s-a arătat nemulțumit că până și președintele ales, Klaus Iohannis, nu s-a mai reîntors la muncă, ocupându-se de chefuri, târguri și expoziții. 

Pe de altă parte, aspecte importante ale administrației și vieții politice românești funcționează, în continuare, la parametri optimi. Comisia a notat că cearta între premierul Ponta și președintele în exercițiu Traian Băsescu decurge normal, conform protocolului semnat între cei doi iar parlamentul s-a reîntors la activitățile infracționale, continuând să ceară grațierea în masă a micilor găinari. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 27.11.2014 10:17 Politic

National Cinematografic