UE, cutremurată de spaimă după ce românii şi-au pus Schengen în numele de Facebook

Panica a cuprins oficialii UE la aflarea veştii că tot mai mulţi români protestează pentru neprimirea noastră în Schengen punându-şi exact acest nume între nume şi prenume în Facebook. Exact ca la criza economică din 1929, mai mulţi funcţionari europeni au sărit pe geamurile clădirilor administrative de la Bruxelles.

„Aceşti români sunt nişte diavoli de neoprit. Acesta este sfârşitul nostru, al întregii construcţii europene”, a spus, conform martorilor, Pierre de Cebal, funcţionar european, înainte să se arunce pe geam. Mişcarea românească a stârnit fiori şi îngrijorare peste ocean, unde ONU a convocat o reuniune de urgenţă pentru a discuta situaţia.

„Pentru început cerem calm tuturor popoarelor lumii”, a declarat secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon. Coreea de Nord şi Iranul şi-au suspendat, temporar, programul nuclear declarând, prin canale diplomatice, „gluma, glumă, da’ aşa ceva nu se face. Nu vrem să creştem tensiunea şi mai mult pe mapamond, şi-aşa românii sunt agitaţi”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult