Decizie şoc a Parlamentului European! Forul legislativ al Uniunii a decis, cu o majoritate de 7174 la 29, mutarea Zilei Europei de pe data de 9 mai, pentru ca festivităţile să nu se suprapună cu concertul “penibil” al Gabrielei Firea din Piaţa Universităţii, la care sunt aşteptate formaţii controversate precum O-Zone, Morandi, Akcent sau Carla’s Dreams.

susa_firea_ziua_europei.jpg

“Ţările Uniunii se disociază de această manifestaţie funestă, jignitoare la adresa simbolurilor comunităţii noastre. Om fi făcut noi multe prostii de-a lungul istoriei, dar nici să sărbătoreşti cu Buzdugan şi Morar un continent care i-a dat pe Michelangelo şi Beethoven. Ce p..da mă-sii”, a declarat europarlamentarul ceh Puhav Suberek, în aplauzele oficialilor europeni.

“Cel mai probabil, ziua Europei va fi mutată pe 11 septembrie. Cu riscul de a-i înfuria pe aliaţii noştri americani, e singura zi când la Bucureşti nu e programată nicio şuşă jenantă”, a adăugat portughezul Miklos Chouriço, şef al Comisiei pentru Aniversări.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 09.05.2017 16:38 Politic

National Cinematografic