UE mută ziua Europei de pe 9 mai, ca să nu coincidă cu concertul penibil al lui Gabi Firea

Decizie şoc a Parlamentului European! Forul legislativ al Uniunii a decis, cu o majoritate de 7174 la 29, mutarea Zilei Europei de pe data de 9 mai, pentru ca festivităţile să nu se suprapună cu concertul “penibil” al Gabrielei Firea din Piaţa Universităţii, la care sunt aşteptate formaţii controversate precum O-Zone, Morandi, Akcent sau Carla’s Dreams.

“Ţările Uniunii se disociază de această manifestaţie funestă, jignitoare la adresa simbolurilor comunităţii noastre. Om fi făcut noi multe prostii de-a lungul istoriei, dar nici să sărbătoreşti cu Buzdugan şi Morar un continent care i-a dat pe Michelangelo şi Beethoven. Ce p..da mă-sii”, a declarat europarlamentarul ceh Puhav Suberek, în aplauzele oficialilor europeni.

“Cel mai probabil, ziua Europei va fi mutată pe 11 septembrie. Cu riscul de a-i înfuria pe aliaţii noştri americani, e singura zi când la Bucureşti nu e programată nicio şuşă jenantă”, a adăugat portughezul Miklos Chouriço, şef al Comisiei pentru Aniversări.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 mai 2017 17:05
Citește mai mult despre: concert gabi firea UE ziua europei

Alte articole

Vezi mai mult