Uită de 1 Decembrie! PSD aniversează azi centenarul comunist, 100 de ani de la naşterea lui Ceauşescu

Pentru ei, centenarul a venit deja! E o zi emoţionantă pentru membrii PSD, partidul bolşevic aflat la putere în România. Azi se împlinesc 100 de ani de la naşterea lui Nicolae Ceauşescu, ultimul lider stalinist al Europei şi modelul actualei generaţii de comunişti care ne conduc.

Oficial, evenimentul a fost tratat cu discreţie, dar neoficial, PSD serbează cu aplauze şi urale, exact ca pe vremea Tovarăşului. Dragnea a decis chiar să-şi aleagă noii miniştri azi, tot ca un gest simbolic, al debutului unei noi ere de hoţie şi dictatură.

La ministerul Educaţiei s-a făcut o derogare şi în manuale va fi din nou portretul Tovarăşului Nicolae Ceauşescu. Totuşi, pentru că România e o ţară democratică, în manualele alternative va fi portretul lui Liviu Dragnea sau al lui Ion Iliescu, lucru care arată cât de progresişti sunt noii comunişti ai ţării.

Tot azi, Gabriela Firea urmează să fie primită în Academia Română şi să i se confere un doctorat onorific în chimie, urmând să fie numită Academician de Renume Mondial, exact ca cealaltă proastă din anterioara dictatură, Elena Ceauşescu.

Scris de Ionut
26 ianuarie 2018 12:01
Citește mai mult despre: Ceausescu centenar comunism Dragnea Firea

Alte articole

Vezi mai mult