Uitaţi de Glovo! Premierul Ciucă şi-a comandat o şaorma prin PNRR

Premierul Marian Ciucă, fruntaș la guvernare digitală! Fiindu-i foame, premierul a decis să folosească puțin niște fonduri PNRR ca să-și comande o șaorma, evitând serviciile de livrări gen Glovo, care nu respectă standardele europene care impun o urgență maximă în cazul clienților ultra-burtoși, precizează cancelaria Primului Ministru.

În urma unei proceduri de achiziție desfășurată în regim de urgență, prin încredințare directă, a fost aleasă o șaorma de la Socului, numită Regală, de peste 4 kilograme, cu extra maioneză, extra muștar, extra ketchup și topping de slănină, care a fost livrată cu o mașină hibrid, pentru a fi în concordanță cu obiectivele de sustenabilitate asumate în PNRR.

Premierul s-a declarat satisfăcut de acest proiect pilot de comandă prin PNRR și susține că va implementa această metodă la nivelul întregului Guvern, extinzând domeniile de achiziție de la mâncare la autoturisme, case și chiar avioane: ”Trebuie să demonstrăm că suntem ambițioși, că știm să cheltuim fondurile din PNRR în timp record”, spune premierul Marian Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 septembrie 2022 11:22
Citește mai mult despre: Ciucă PNRR șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult