Ultima fiţă! Şmecherii de Dorobanţi pârlesc porcul la solar

Te-ai întrebat de ce, în pragul Sărbătorilor, nu găseşti liber la niciun solar din Bucureşti? De vină sunt şmecherii de Dorobanţi, care au descoperit că porcul se pârleşte cel mai bine pe patul de bronzat şi îşi fac încă din octombrie programări la cele mai fiţoase saloane.

“Îl ţii o oră, două la bronzat şi iese fără păr, cu şoriciul crocant, roşu, strălucitor, ţi-e mai mare dragul să faci din el prosciuto şi chorizo!”, spune Geani Popescu, mic afacerist şi autodeclarat şmecher. “A fost cam greu să-l bag în portbagajul de Maserati, la anul cred că o să fac două programări, să-l aduc la solar în tranşe.”

Supărate nevoie mare că nu mai au acces la saloanele preferate, piţipoancele refuză să mai iasă în club până nu obţin tonul preferat de oranj. “Mă gândesc serios să mă bronzez ca pe vremuri, cu paie sau la butelie, la mine în curte”, spune, printre lacrimi, o tânără din sectorul 1 al Capitalei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 decembrie 2016 14:12

Alte articole

Vezi mai mult