Ultima soluție a lui Ponta: își schimbă numele în Ion Iliescu, să aibă imunitate totală la justiție

Atacat de justiție din toate părțile premierul Victor Ponta se vede pus în situația să apeleze la o soluție disperată pentru a scăpa de pușcărie. Acesta își va schimba numele în Ion Iliescu și va cere să fie apelat cu „tovarășe Iliescu”, pentru a căpăta imunitate totală în fața justiției.

„Este cunoscut faptul că orice procuror român orbește când vede numele lui Ion Iliescu și nu mai poate ancheta nimic. Mâinile încep să-i tremure, dosarele îi cad din mână în cele mai nepotrivite situații, ba când este deasupra unui canal, ba deasupra unui vulcan sau tăietor de hârtie. Mai mult, numele lui Iliescu voatilizează microfilmele ca nimic altceva”, a declarat un specialist în drept.

Procedura de transplant de nume va avea loc la Mausoleul lui Lenin, în prezența mai multor oficiali ai partidului comunist. Din păcate, aceasta presupune și un legământ de sărăcie, Ponta fiind nevoit să renunțe la tot ce a furat până acum și să trăiască doar într-o casă și să aibă o singură mașină. Din fericire, puterea de a minți enorm și etern va rămâne.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

18 septembrie 2015 13:02
Citește mai mult despre: ion iliescu victor ponta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult