Ultimul cui în coşciug pentru Cîţu. S-a aflat că şi-a făcut implant de păr în America

Încă o pagină din povestea misterioasă a vieţii lui Florin Cîţu peste hotare a ieşit la iveală, şi s-ar putea să-i fie fatală! Documente secrete ale SRI, obţinute cu ajutorul CIA şi Mossad, arată că premierul şi-ar fi făcut de fapt un implant de păr în perioada în care se afla în SUA la „studii”.

„Când a venit aici, arăta ca Mihai Trăistariu înainte de implant. Când a plecat, arăta ca Mihai Trăistariu după implant. Nu ştiu ce-a făcut, unii bârfesc despre un implant de păr… Orice ar fi, nu vreau să am nimic de-a face cu el şi mă bucur că a plecat”, spune Marcy, proprietara rulotei din Iowa unde locuia Florin Cîţu cu chirie, la doar 700 de metri de First Iowa National Hair Implantation Clinic, o instituţie despre care se zvoneşte că s-ar ocupa cu implantul de păr.

„Că a stat în arest pentru că a condus matol, înţeleg. Că face jonglerii cu CV-ul, iar înţeleg. Că inflaţia a luat-o la deal, hai, să zicem. Că pune miniştri pesedişti, OK. Dar ce bărbat îşi face implant de păr? E ca şi cum l-ai avea premier pe Măruţă”, îşi dă cu părerea Valeriu Marcel, analist politic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 august 2021 14:01
Citește mai mult despre: compromitator exclusiv florin citu implant de par

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult